Een welverdiende vakantie na een jaar vol dagelijkse beslommeringen en stress is de ideale manier om tot rust te komen en jezelf terug te vinden. Ongetwijfeld heeft ieder van ons zo’n droombestemming. Sommigen onder ons willen de rust van een verlaten strand opzoeken en anderen storten zich in het nachtleven van een bruisende stad. Natuurliefhebbers komen tot rust in uitgestrekte landschappen, sportliefhebbers raken hun adrenaline kwijt in nieuwe uitdagingen en cultuurliefhebbers wanen zich in een andere wereld tijdens een bezoek aan historische gebouwen.

Eén van de meest fascinerende plaatsen ter wereld waar je een combinatie van dit alles kan vinden is het Spaanse Andalusië.

Andalusië is een prachtige streek in het zuiden van Spanje die het hele jaar door op alle vlakken iets te bieden heeft. Wij geven jullie op deze website heel wat informatie over wat er in Andalusië allemaal te zien en te beleven valt. Een volledige Andalusische ervaring kunnen wij jammer genoeg niet schetsen. Die moet je zelf beleven!

Eerst en vooral geven wij jullie tips hoe je het beste een reis naar Andalusië plant. We bespreken de verschillende mogelijkheden om er te geraken en geven een overzicht van de verschillende verblijfsmogelijkheden.

Uiteraard vind je hier uitgebreide informatie over de belangrijkste steden en hun verschillende bezienswaardigheden. Andalusië heeft een heel uitgebreid cultureel en monumentaal erfgoed. Verschillende historische gebouwen worden in detail besproken.

Andalusiërs zijn echte levensgenieters. Graag laten wij jullie dan ook van deze levensvreugde mee genieten. Op de website vind je een overzicht van enkele bijzondere festiviteiten en geven wij jullie ook tips op culinair gebied. De verschillende typische eetgelegenheden komen aan bod en we nemen jullie mee op een tocht door de verschillende wijngebieden.

Ook praktische informatie kom je op onze website te weten.

Door een bezoek aan onze website zijn de eerste stappen in het fascinerende Andalusië al genomen. Laat je vlug meevoeren op deze virtuele reis!